VIII. Fonyódi kolbászfesztivál programja

Szerző: dbhir.hu 2017. 01. 17. 11:03
Kategória: Hírek

 Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Fonyódi Kolbászfesztivál! A téli Balaton legnagyobb fesztiválja, a legnagyobb gasztronómiai eseménye várja idén is mindazokat, akik a gasztronómia, a buli, a hagyományok és a Balaton szerelmesei!

A Fonyódi Kolbászfesztivál hagyományteremtő céllal 2010-ben lett első alkalommal megrendezve. A sikerét igazolja, hogy a debütáláson is már több mint 50 csapat mutatta be az ínycsiklandó finomságaikat. Még a hazai kolbászcsászárság fellegváráról, Békéscsabáról is érkeztek szakértő kolbászkészítő mesterek, de a budapesti, szolnoki, sőt még a külhoni kolbászcsapatok is ellátogattak a Balaton parti Fonyódra.

A Balaton egyik legnagyobb téli gasztronómiai programja a Fonyódi Kolbászfesztivál 2017-ben is remek kulináris élményekkel várja az ínyenceket.
2017. február 3. és 5. között a Fonyód Városi Sportcsarnokban nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre ez az egyedülálló gasztronómiai és kulturális rendezvény. A hosszan tekeredő kolbászokon és túlcsorduló pálinkákon kívül a program kiváló színvonalát még remek és szórakoztató előadások, néptánc és népzenei bemutatók, utcabál, mulatós műsor és koncertek garantálják. A fellépők között szerepel Curtis, Dj. Dominique, Jolly és Suzy és Kis Grófo.

A VIII. Fonyódi Kolbászfesztivál biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbiak szerint módosítja a Fonyód, József utca és környékének forgalmi rendjét a

2017. február 3. napján 8:00 és 2017. február 5. napján 20:00 közötti időszakban:

 

A rendezvényről bővebb információk az alábbi linkekre kattinva:

http://kolbaszfesztival.info/fonyod/

https://www.facebook.com/fonyodikolbaszfesztival/

Forrás:www.fonyod.hu