Bemutatkozás

Szerző: dbhir.hu 2008. 02. 23. 02:00
Kategória: Hírek

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ez a weboldal magánkezdeményezésként jött létre.Nem az adófizetők pénzén működik. Abból a célból, hogy egy olyan oldal is legyen, ahol a dél-balatoni hírek, hirdetmények, események egy része egyhelyen olvasható lehessen. Egyben különböző internetes oldalak címeinek gyűjtőhelye is, innen kiindulva a világháló sokszínű és hatalmas világába.

 Szívesen várunk minden építőjellegű észrevételt, ötletet, mivel bővüljön az oldal, milyen pontatlanságot, hiányosságot észlelt.A javaslatokat észrevételeket a Kapcsolat menüpontban juttathatja el számunkra.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

 

Reméljük a weboldal hasznos segítőtárs lesz. Kellemes időtöltést kívánunk minden böngészőnk számára!

 

Adatvédelmi szabályzat – Adatkezelési tájékoztató

A dbhir.hu szerkesztősége – a mindenkor hatályos törvények, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai szerint – saját felelősségi körén belül minden tőle telhetőt megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében.
 
A dbhir.hu-n néhány szolgáltatás csak a magukat regisztráló felhasználók számára érhető el. A regisztrációkor a felhasználótól személyes adatokat is kérünk (mint név/becenév, email cím).

Harmadik fél számára a dbhir.hu. nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki felhasználóinak email címeit vagy más személyes adatait.

Statisztikai, aggregát, a szerver használatával kapcsolatos információkat (személyes adatok nélkül) a dbhir.hu átadhat partnereinek, például hirdető partnereknek.