Ne maradj le az utolsó Scitec Summer Gym rendezvényről!

Szerző: dbhir.hu 2018. 08. 16. 09:28
Kategória: Hírek

Augusztus 18-án a siófoki Plázson a Scitec nyárbúcsúztató programsorozattal zárja a szezont

Szinte most kezdődött el, ezért is nehéz elhinni, hogy lassan véget ér a nyár. Szomorúságra semmi ok, inkább élvezzük ki az utolsó forró napokat! Ebben segít a Scitec is, hiszen újra megrendezi a Summer Gym hétvégét, melynek helyszíne a fehér homokos siófoki Plázs, ahol a sport szerelmesei már számtalanszor bizonyíthatták rátermettségüket és erejüket.

A program változatos: szabadtéri edzőterem, protein bár és számtalan, az egészséges életmóddal, sporttal kapcsolatos esemény várja az érdeklődőket.

A nyár utolsó Scitec Summer Gym rendezvényén találkozhatsz a testépítés legjobbjaival, valamint fitneszbajnokokkal és olimpikonokkal, akikkel akár egy közös edzésre is beállhatsz, emellett rengeteg vetélkedő és sportverseny is vár értékes Scitec Nutrition nyereményekért.

Például jelentkezhetsz a hardcore Mens Mentis gépeken végezhető kihívásokra, ahol saját testsúlyoddal kell maximális ismétlést elvégezned.


Szintén jó kihívás a vízibicikli verseny, ahol most a Scitec Team tagok mellett olimpikonokkal is lehet együtt tekerni, természetesen nyereményekért!

A rendezvény ingyenes, strandbelépővel látogatható minden program!

Részletes program, csatlakozás:

Megtalálható a Facebook oldalon