Megújult balatonföldvár turisztikai régió portálja

Szerző: dbhir.hu 2017. 03. 20. 22:11
Kategória: Hírek

Új, innovatív honlappal készül az idei turisztikai szezonra a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület. A többnyelvű, webapplikációs megoldásra épülő rendszer eszköz és platform-független megoldásokkal segíti az érdeklődő turisták gyors és pontos tájékoztatását

A helyi turisztikai egyesület a térségi turizmus fejlesztése érdekében egy felhasználóbarát, a mai kor igényeinek megfelelő weboldalt hozott létre a QARD™ System-mel együttműködve.

Az internet használati szokásokat figyelembe véve a szolgáltatás platform és eszköz független megjelenítéssel rendelkezik, így bármely eszközről használjuk is, a felhasználói élmény teljes marad. A három nyelven elérhető weboldal a modern arculat mellett áttekinthető és könnyen kezelhető.

Tartalmát tekintve nemcsak a balatonföldvári, hanem a város vonzáskörzetéhez tartozó kistérségi települések turisztikai látványosságait és programjait is összefogja, így támogatva az egyesület által megfogalmazott turisztikai célok elérését.

Az aktuális információk mellet a honlap elérhetővé teszi a hamarosan bevezetésre kerülő Földvár Card szolgáltatást is, valamint interaktív térképe és integrált navigációs szolgáltatása révén segítséget nyújt a geolokáció alapú tájékozódásban is mind az események, programok, mind a szolgáltatók elérhetőségének tekintetében.

Az egyértelmű menüpontok segítségével mindenki megtalálja a számára leghasznosabb információt. A szállás- és vendéglátóhelyek, illetve a szolgáltatások között az egyesületi tagok kínálata látható.

A tavalyi évben Balatonföldváron átadott kutyabarát fürdetőhelyhez érkező vendégek számára a beépített célirányos szűrő könnyíti a szállás- és vendéglátóhelyek közötti keresést. A keresést követően kapott találatokat rendezhetjük többek között az ár és a Balatontól mért távolság szerint, szálláshelyek esetében lehetőség van azonnal, közvetlenül a szállásadótól ajánlatot kérni.

A régió 13 településének legfontosabb látnivalói mellett, azok aktuális eseményeiről is tájékoztatást nyújt a honlap.

A weboldalon szereplő összes információ megtalálható a térképen, a szűrőrendszere segítségével gyorsan áttekinthetővé válnak és egy kattintással útvonalat is tervezhetünk bármelyik látnivalóhoz.

„A mai világban, amikor az utazók 80 %-a használja az internetet utazástervezéséhez, sőt az inspiráció is közel 70 %-ban ebből a forrásból érkezik nagyon fontos, hogy informatív, praktikus, a kor elvárásainak megfelelő, könnyen kezelhető honlappal biztosítsuk vendégeink naprakész tájékoztatását, segítsük elő egyesületi tagjaink és a desztináció szolgáltatóink piacra jutását.” – mondta el Fekete Tamás az Egyesület alelnöke.

A megújult honlap a már jól ismert www.balatonfoldvar.info.hu címen érhető el!

Forrás: hirbalaton.hu