League of Legends versennyel rajtol az első esport rendezvény Balatonlellén

Szerző: dbhir.hu 2016. 12. 10. 16:38
Kategória: Hírek

League of Legends esport versennyel, rengeteg nézői programmal és a kilátogatóknak szánt miniversenyekkel indul az első alkalommal megrendezendő Balaton-Lan Balatonlellén.

A Balaton déli partján szokatlan ötlet jutott eszébe néhány középiskolás srácnak: sokszor szóba került már, hogy minden nagyobb rendezvény a fővárosban kerül megrendezésre, ezért úgy határoztak, hogy létrehozzák a lakóhelyükön az első esport- és LAN-eseményt.
A programok reggel kezdődnek, amikor is bemutatják a döntős LoL-csapatok tagjait, majd egészen az esti zárásig tartanak.
Ha szeretnéd megmérettetni magad, és úgy érzed, hogy ott a helyed a döntőn a csapatoddal, akkor jelentkezz az online selejtezőre.

A kilátogatóknak lehetőségük lesz figyelemmel kísérni a döntős csapatok párharcait, de lesznek natúr nézői meccsek is Counter Strike: Global Offensive-ben, Call of Duty 2-ben és Paladins-ban. A versenyeken bárki részt vehet, aki megjelenik a rendezvényen és regisztrál személyesen.
A nézői játékok mellett lesz Retro Sarok is, ahol régi konzolok és játékok lesznek kipróbálhatóak, köztük például PS1 és PS2 gépek, így a mai fiatalkori generáció is betekintést nyerhet a múlt nagyjaiba. Akit pedig inkább az új konzolok érdekelnek, azok sem fognak csalódni, hisz lehetőség játszani PS3, PS4 és Xbox gépeken is.
A szervezők sok értékes nyereményt biztosítanak az első 3 helyezett csapatnak a League of Legends döntőben.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak december 18-án (vasárnap), délelőtt 9 órakor a Balatonlellei Városi Művelődési Ház és Könyvtárba.

Forrás:http://esport1.hu