Látogatócsúcs az idei Balaton Soundon

Szerző: dbhir.hu 2018. 07. 09. 18:46
Kategória: Hírek

    Rekordot döntött az idei Balaton Sound, százhatvanötezren buliztak a rendezvény öt napja alatt Zamárdiban – tudta meg a hirbalaton.hu Vető Viktóriától, a rendezvény sajtófelelősétől. Ennél többen még soha nem fordultak meg a fesztivál elmúlt tizenkét éve alatt a Balaton-parti város rendezvényhelyszínén. Szombaton teltház volt.

    

Nyolcezerrel szárnyalta túl a 2016-os rekord nézőszámot az idei fesztivál, ami a szervezők szerint egyértelműen mutatja, hogy a sztárfellépők és a páratlan környezet változatlanul óriási vonzerőt jelent. Sokan érkeztek a fesztivál utolsó napján, vasárnap is Zamárdiba, de a szombati látogatócsúcsot nem döntötték meg. David Guetta  negyvenezer nézőt vonzott a nagyszínpad elé. Ezen a napon ki kellett tenni a Soundra a “megtelt” táblát is.

Vető Viktória beszámolt arról is, hogy az öt napig tartó pezsgést és zenefolyamot nem árnyékolta be rendkívüli esemény, minden rendben zajlott  Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválján.

Zamárdi ma visszakapja megszokott hétköznapjait, a kiköltözők azonban még okozhatnak némi fennakadást a környék közlekedésében.

Forrás: hirbalaton.hu