Közvetlen távolsági buszos összeköttetés a Balaton és Németország között

Szerző: dbhir.hu 2018. 05. 19. 09:42
Kategória: Hírek

Május 24-től a FlixBus új, közvetlen összeköttetést biztosít Németország, Csehország és a Balaton között. Siófok mellett a hónap végétől már Balatonföldvár is Európa legnagyobb távolsági buszhálózatának része lesz.

Berlinből, Drezdából és Prágából heti négyszer, csütörtök és vasárnap között szállítanak majd utasokat a magyar tengerhez a FlixBus járművei.
„A nyári főszezonban igyekszünk a legvonzóbb célállomásokat elérhetővé tenni a magyar utasaink számára. Ez az időszak arra is lehetőséget biztosít, hogy növeljük a külföldi érdeklődést Magyarország nyaralóhelyei iránt. A Balaton régió a kulturális és outdoor programlehetőségeknek köszönhetően Közép-Kelet-Európa egyik legvonzóbb nyári célpontja, ami idén még kényelmesebben és olcsóbban érhető majd el tömegközlekedéssel a cseh és német nyaralók számára.” – mondta el Arany László regionális ügyvezető igazgató.
Az új összeköttetésnek köszönhetően Balatonföldvárról is közvetlenül lehet majd buszozni Berlinbe, Drezdába és Prágába. Idén nyáron Siófokról közel 30 további olasz, horvát, szlovén, lengyel és szlovák városba juthatnak el az utazók átszállás nélkül.

Bővebb információ a FlixBus-ról

Forrás: hirbalaton.hu