Emberölés Mernyén

Szerző: dbhir.hu 2017. 04. 01. 21:59
Kategória: Hírek

Az elhunyt személy családon belüli erőszak áldozatává vált.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. április 1-jén a délutáni órákban egy mernyei ingatlannál holtan találtak egy nőt, aki családon belüli erőszak áldozatává vált. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogtak egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, kihallgatása folyamatban van. 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya eljárást indított 2017. április 1-jén emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy mernyei lakos ellen.

A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: http://www.police.hu/