Elmondhatja a véleményét a Balaton fejlesztéséről

Szerző: dbhir.hu 2019. 12. 20. 16:13
Kategória: Hírek

   Mondja el milyen Balaton Régiót szeretne! Tegyünk együtt javaslatot a döntéshozóknak!

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) feladata, hogy a régió szereplőivel együtt meghatározza a térség fejlesztési irányait, egy közösen elfogadott fejlesztési program mentén ösztönözze és támogassa a régióban megvalósuló fejlesztéseket, felkarolja az új, innovatív ötleteket, ösztönözze a régió egészére kiterjedő elképzelések megvalósítását.

A Balaton Fejlesztési Programjának megvalósulását a Tanács folyamatosan nyomon követte, és a fejlesztési dokumentumok aktualizálását tervezi.

Ennek megvalósításához a Balaton Fejlesztési Tanács nemcsak a térségi szereplők, önkormányzatok, költségvetési szervek, vállalkozások, civil szervezetek jövőbeni fejlesztési igényeit, elképzeléseit, terveit, kívánja megismerni, de ezek mellett kiemelt figyelmet kívánunk szentelni a lakossági véleményekre, észrevételekre és javaslatokra is.

Ehhez készült a lejjebb található online kérdőív. Kérjük, mondja el véleményét az elmúlt években megvalósult balatoni fejlesztésekről, és az észrevételeit, javaslatait a jövőbeni fejlesztésekhez.

A vizsgálatban történő részvétel anonim és önkéntes, és NEM CSAK a Balatoni régióban élők, hanem minden Magyarországon élő személy, szervezet véleményét várjuk!

A fejlesztési dokumentumok felülvizsgálatához a 2020 január 17-ig beérkezett véleményeket tudjuk figyelembe venni.

A kérdőív indítása

Forrás és még több információ