Elköltözik Siófokról a Balaton maraton

Szerző: dbhir.hu 2020. 10. 18. 21:00
Kategória: Hírek

   Siófok helyett más helyszínen rendezik meg idén a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratont. Erről a szervezők tájékoztatták a résztvevőket Facebook-oldalukon.

   

Az alábbi bejegyzést tették közzé ezzel kapcsolatban:

A koronavírus miatti védekezés jegyében Siófok város önkormányzata úgy döntött, hogy az őszi-téli szezonban tervezett városi eseményeket lemondja. Ennek sajnos áldozatul esett a Balaton maraton is, így a szükséges közútkezelői hozzájárulást nem kaptuk meg.
A vis maior helyzet miatt Siófokon nem találkozunk már idén, de dolgozunk egy másik déli parti helyszínen, ami hamarosan véglegessé válik.

Az már most biztos, hogy az esemény 1 napos lesz, a szombati programot fogjuk megtartani az eredeti időrend szerint, november 14-én:
10:00 – harmadmaraton
12:30 – félmaraton és negyedmaraton
16:00 – hatodmaraton

Így minden táv teljesíthető lesz, egyedül a több szakaszos maraton válik kicsit nehezebbé és sűrűbbé azok számára, akik a 2 nap 2 szakasz vagy a 2 nap 3 szakasz verziót választották volna.

Az eseményre már benevezett résztvevőknek egyelőre semmi tennivalójuk, minden nevezőt megkeresünk emailben a helyszín véglegesítése után.

A vasárnapi versenyszámokra nem, a többire továbbra is lehet nevezni.