Bűnmegelőzési egyesület árulta a drogot a Balaton partján

Szerző: dbhir.hu 2019. 06. 07. 18:11
Kategória: Hírek

    A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

    A felderítő munka eredményeként a rendőrök 2019. június 3-án az éjszakai órákban Budapesten és több Balaton-parti helyszínen is összehangolt akciót tartottak. A házkutatások alkalmával nagy mennyiségű készpénzt, közel másfél kilogramm növényi törmeléket és mintegy fél kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

    A nyomozók egy 47 éves budapesti lakost, valamint egy 28 és egy 45 éves balatonszemesi férfit fogtak el. Mindhármukat - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

    Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be 2019. június 6-án a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületében dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei főkapitány-helyettes, dr. Bebes Zoltán r. őrnagy, a bűnügyi osztály vezetője és Lantos Gábor r. őrnagy, a felderítő osztály megbízott vezetője.

Forrás:http://www.police.hu