Bőven adott munkát a vízirendőröknek a tegnapi zivatarhullámot kísérő viharos szél.

Szerző: dbhir.hu 2017. 06. 29. 13:23
Kategória: Hírek

A vízirendőrök 2017. június 28-án 13 óra 50 perckor a Siófok előtti vízterületen, a parttól több száz méterre észleltek egy gumimatracos férfit, aki a felerősödött szélben északi irányba sodródott. A férfit kimentették a vízből, majd biztonságban a partra szállították.

A Fonyód előtti vízterületen, a parttól mintegy 350 méterre egy szörfös kért segítséget a vízirendőröktől 2017. június 28-án 14 óra 20 perckor. A helyszínen a férfi a rendőröknek elmondta, hogy önerőből nem tudott visszajutni a partra, ezért a sporteszközzel együtt kiemelték a vízből, majd a partra vitték.

A fonyódi vízirendőrök 2017. június 28-án 15 órakor a Balatonboglár előtti vízterületen, a parttól mintegy 500 méterre észlelték, hogy egy személy segítséget kért egy gumicsónakból. A helyszínre siettek, ahol a férfi a rendőröknek elmondta, hogy a megerősödött szél miatti hullámzástól nem tudott önerőből visszajutni a partra. Az egyenruhások a sporteszközt a szolgálati kisgéphajóba emelték és utasával együtt a partra szállították.

Forrás: police.hu