Balesetek M7-es autópályán Balatonkeresztúrnál Nagykanizsa irányába

Szerző: dbhir.hu 2017. 07. 29. 12:37
Kategória: Hírek

Teljes szélességében lezárta a rendőrség az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszát Balatonkeresztúr térségében szombaton két baleset miatt - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

     Közölték: délelőtt a 166-os kilométerszelvénynél egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött, néhány perccel később a 164-es kilométerszelvénynél három személygépjármű karambolozott, a két balesetben összesen öten sérültek meg.
    A rendőrség a helyszínelés idejére a forgalmat a 160-as kilométerszelvénynél a 7-es számú főútra tereli, az autópályára a 170-es kilométerszelvénynél lehet visszatérni - tették hozzá.

Frissítve 2017. 07. 29. 14:59 : Megszűnt az útlezárás az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúr térségében szombaton, a forgalom zavartalan - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Közleményükben utaltak rá: a sztráda érintett szakaszán a forgalmat délelőtt azért kellett korlátozni, mert egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött és néhány perccel később karambolozott három személygépjármű.
    Hozzátették, a két balesetben az elsődleges információktól eltérően nem öt, hanem tíz ember sérült meg, őket a mentők kórházba vitték.