Balaton-parti kerítés és szexuális visszaélés

Szerző: dbhir.hu 2016. 11. 11. 13:10
Kategória: Hírek

Egy 81 éves férfi létesített szexuális kapcsolatot egy kiskorú lánnyal.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya 2016. szeptember 7-én eljárást indított kerítés bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két Balaton-parti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy balatonszemesi nő az akkor még gyermekkorú ismerősét arra bírta rá, hogy egy zamárdi lakossal, több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesítsen, amelyekért rendszeresen anyagi ellenszolgáltatásban részesült. A pénzt a lány - minden a férfival megtörtént találkozót követően - átadta a 48 éves asszonynak. A 81 éves férfi a kislánnyal végig úgy találkozgatott és létesített szexuális kapcsolatot, hogy tisztában volt a lány életkorával, valamint úgy is támogatta anyagilag őt, hogy ellenszolgáltatást nem kért érte.

A nyomozók 2016. november 8-án a 48 éves, balatonszemesi U. Z. Gy.-t - őrizetbe vétele mellett - a 81 éves, zamárdi R. L.-t – szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök előterjesztést tettek az asszony előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Kaposvári Járásbíróság 2016. november 11-én 30 napra elrendelt. 


Forrás:www.police.hu