Ikea kép
Ismét Mobil Átvételi Pontokkal indítja a balatoni szezont az IKEA
A nyári vakáció közeledtével idén negyedik alkalommal nyílnak meg az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon. Az IKEA elsődleges célja szolgáltatásának kiterjesztésével, hogy a vásárlói igényeket szem előtt tartva lehetőséget nyújtson a praktikus vásárlásra a népszerű üdülőhelyen is.
A vásárlói élmény növelése mellett a svéd áruházlánc kiemelt figyelmet fordít a megfizethetőségre és az elérhetőségre. Ennek fényében a balatoni régió nyáron megnövekedett látogatóinak is elérhetővé teszi kedvezőbb árszabású megoldását a megrendelt IKEA termékek szállítására. A balatonboglári és siófoki Mobil Átvételi Pontokat 2024. május 3-tól vehetik igénybe a vásárlók, amivel jelentősen csökkenthetik a megvásárolt termékek szállítási költségét. A kijelölt helyszínekre akár már ezen a héten is lehet termékeket rendelni az áruházakban vagy az IKEA.hu weboldalon. „Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy vásárlóink szívesen használják az IKEA vidéki átvételi helyszíneit, így immáron negyedik éve Balatonon is elérhetővé tesszük a Mobil Átvételi Pontokat. Kezdeményezésünk célja, hogy kiterjesszük termékeink elérhetőségét, és biztosítsuk vásárlóinknak az otthonos és barátságos közeget lakóhelyükön, illetve nyaralójukban” – mondta el Peter Tichý, a soroksári IKEA áruház vezetője. Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonboglárt vagy Siófokot választják, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban:
Siófok
   cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
   nyitvatartás: kedd 8:00-11:00, péntek: 12:00-15:00
Balatonboglár
   cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
   nyitvatartás: kedd 12:00-15:00, péntek 8:00-11:00
A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 30 kg-os rendelésig 5 990 forintba, 90 kg-os rendelésig 8 990 forintba, 200 kg-ig 10 990 forintba, 200 kg felett pedig 12 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. IKEA Family tagok számára súlytól függetlenül 3 990 forint a szállítás díja. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség. A Mobil Átvételi Pontok üzemeltetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, csakúgy, mint a győri, veszprémi, polgári, pécsi, szegedi, dunaújvárosi, hatvani, jászberényi, kecskeméti, székesfehérvári, szolnoki, tatabányai és zalaegerszegi átvételi pontjain.