Horoszkóp 2020:

Ingyenes éves asztrológiai előrejelzés

Kos

Kos

március 21.–április 20.

Megnézem
Bika

Bika

április 21.–május 21.

Megnézem
Ikrek

Ikrek

május 22.–június 21.

Megnézem
Rák

Rák

június 22.–július 22.

Megnézem
Oroszlán

Oroszlán

július 23.–augusztus 23.

Megnézem
Szűz

Szűz

augusztus 24.–szeptember 22.

Megnézem
Mérleg

Mérleg

szeptember 23.–október 23.

Megnézem
Skorpió

Skorpió

október 24.–november 22.

Megnézem
Nyilas

Nyilas

november 23.–december 21.

Megnézem
Bak

Bak

december 22.–január 20.

Megnézem
Vízöntő

Vízöntő

január 21.–február 19.

Megnézem
Halak

Halak

február 20.–március 20.

Megnézem

Horoszkóp 2020:

Az éves horoszkóp szerint 2020 egy olyan év lesz, amikor az összes állatövi jegy képes lesz kihasználni az új kezdet előnyeit, mind személyes életében, mind pénzügyi szempontból.

Néhányan a szórakozásra, az örömre és a hobbikra összpontosítanak, mások kreativitásukkal, ambíciójukkal és magabiztosságukkal személyes vagy kiterjedtebb projektek kezdeményezésére fognak koncentrálni.

A 2020-as év nagyon fontos, mivel egy új korszak kezdetét jelzi: a Jupiter-Szaturnusz együttállása új 20 éves ciklust kezdeményez. Ez az együttállás elsősorban a vízjegyeket (Rák, Skorpió és Halak) befolyásolja.

A bolygók és azok helyzete közötti kapcsolat befolyásolja életünket és bizonyos mértékben meghatározza személyiségünket. Az egész év folyamán az útmutatást biztosít, anélkül, hogy váratlan eseményekkel kellene szembenéznie, olvassa el azt, amit a horoszkóp megjósol Önnek 2020-ban:

Szerelmi élet:

Ebben az évben lehetősége lesz arra, hogy felismerje valódi barátait, azokat, akikre számíthat, és akik az egész élete alatt ön mellett állnak. Ha még mindig nem találta meg lelki társát, ezek a barátok segíthetnek a megtalálásában.

Az év elején lehetséges, hogy egyes barátságok megromolhatnak, de az igazi, hűséges barátai végig ön mellett maradnak.

Az állatövi jegyek egymás közötti viszonya:

Ebben az évben a Tűz jegyében (Kos, Oroszlán és Nyilas) született emberek ritkán lesznek jó kapcsolatban a víz jegyében születettekkel (Rák, Skorpió és Halak). Hasonlóképpen, a levegő jegyben születettek (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) nem azonos hullámhosszon lesznek a Föld állatöv jegyűekkel (Bika, Szűz és Bak).

Azok, akik még nem találtak partnert, most megtalálhatják. Vigyázzon, hogy ön irányítsa ezt a kapcsolatot, a párkapcsolatban fenn kell tartani a harmóniát.

Szeptemberben a Mars felkeveri a szellemeket. Ha Kosnak nincs élettársa az életében, akkor valaki komolyan megjelenhet. Bizonyos féltékenységi érzések szintén törhetnek elő. A Vénusz hozhat valakit, javíthat valamit. A Neptunusz visszatekintése elégedetlenné teheti Önt azzal, ami most van.

Karrier:

Rengeteg munkája lesz, és a csillagok ebben segítik. Előfordulhat, hogy ellentmondásos helyzetekben van a feletteseivel, mert önmagával próbálja megoldani a problémákat, anélkül, hogy másokkal konzultálna. Bizonyos akadályok léphetnek fel a célok elérésekor, ám ezeket az akadályokat nem lesz nagyon nehéz legyőzni. Próbáljon kreatív módon dolgozni, elkerülve a rutint.

Pénzügyek:

2020-ban szakmai elismerést lehet elérheti, sőt nagy összegű pénzt is lehet kereshet. Ha konkrét projektekkel rendelkezik, keresse meg a szükséges befektetőket a gyakorlatba történő érvényesítéshez. Az év második felében nagy kiadások is várhatók. Azt tanácsoljuk, hogy hallgasson az intuícióira.

Egészség:

Az év eleje néhány egészségügyi problémát hozhat, egyrészről a stresszes életmód, másrészről a rossz étrend miatt. Ebben az évben a fő aggodalommal az egészségük miatt a Bak szülötteinek kell tartaniuk. Problémákkal szembesül olyan betegség miatt, amely már régóta érintheti. Itt lehet az idő az étrend néhány változtatásához.

A bolygók hatása az állatövi jegyekre 2020-ban:

Az asztrológiában a Jupiter - Szaturnus a fő bolygóciklus, amelyet a történeti időszakok tanulmányozására használtak. A kettő együttállása 20 évente egyszer történik, és erős alapító jellegű, leírva egy új politikai, gazdasági és kulturális korszak kezdetét. Ez az összekapcsolás az Vízöntő jegyében zajlik. 2020 jelenti az „Vízöntő-korszakot” vagy az „aranykor-korszak” kezdetét, egy olyan időszakot, amelyben a világ gazdasági egyensúlya helyreáll és a társadalom egy új rendet ismer meg. 2020 december 14-én teljes Napfogyatkozás van. A napfogyatkozás látható lesz a Csendes-óceánon és Észak-Amerika déli részén. A Bak folytathatja tanulmányait, és más érdeklődésre számot tartó területeken is tájékozódhat. Ezenkívül olyan külföldi híreket is kaphatnak, amelyek radikálisan megváltoztathatják a helyzetet. Asztrológusaink szerint ez az év négy részleges holdfogyasztással és két Napfogyatkozással lesz jelölve, amelyeknek csak csekély hatása lesz az emberek életére. Az újhold előfordulása minden állatöv jegyének pozitív és előnyös szempontját fogja képviselni, új kezdetet szimbolizálva, kezdeményezést hozva, új projekt indításakor vagy új szakasz megnyitásakor egy adott életterületen.

Holdfogyatkozások:

  • 2020. január 10. - holdfogyatkozás - telihold a Rákban,

  • 2020. június 05. - holdfogyatkozás - telihold a Nyilasban,

  • 2020. július 05. - holdfogyatkozás - Bakban,

  • 2020. november 30. - holdfogyatkozás - Ikrekben

A Merkúr ellentétes mozgása kommunikációs problémákat vet fel jelenlegi életében. Ezen túlmenően, még ha alaposan elemezte is, mit kell tennie, nagy esély van arra, hogy meggondolja magát, mielőtt eljuttatja gondolatait valakihez, vagy egyszerűen nem fogja tudni ezt a gyakorlatot megvalósítani.

Vénusz ellentétes mozgása május 13. és június 25. közötti időszak olyan érzelmi problémákat hoz majd a párok életében, mint például a szerelem kifejezésének képtelensége és az ellenkező nemnek az összes érzelmi probléma miatt történő hibáztatása.

Plútó ellentétes mozgása (április 25. - október 4. között) fontos és hirtelen változásokat hoz egész 2020-ban, egy lehetséges kilépési időszakot, magányt, kedves valaki elvesztését és egyéb nehézségeket, amelyek végső célja fontos szellemi fejlődés, miután minden probléma megoldódik. A Jupiter a Bakban a szorgalom, a fegyelem és a felelősségvállalás - három olyan tulajdonság, amelyet minden állatövi jegy elnyer a Jupiterben. A Bika ember központú lesz, és kerülni fogja a túl nagy kockázatokat, és csak kemény munkával fognak sikerrel járni. A Halak jegyében születettek olyan partnerrel szeretnének lenni, amely sok mindent segít megoldani az életükben. Összegezve: ez az év az újraértékelés és a hosszú távú célok elkötelezettje, amely megköveteli az objektivitást és kitartást, olyan tulajdonságokat, amelyeket a Szaturnuszban találunk és a Vízöntőben. Amint a 2020. évi horoszkóp jelzi, a Bakban Jupiter biztosítja a bizalmat és a jövő felé mutató nyitottságot, míg a Bika Uránuszban segít új perspektíva megszerzésében vagyonuk felé.


Ajánlott oldalak:


© 2019 dbhir.com